körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabiszban található flavonoidra – FBL-03G – az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hatóság (FDA) megadta az árva gyógyszer besorolást.

A következő néhány hónapban várhatóan megkezdődnek az emberekkel folytatott klinikai vizsgálatok hasnyálmirigyrák kezelésére.

A Flavocure gyógyszerfejlesző cég vezető gyógyszerjelöltje a caflanone kannabisz-flavonoid (FBL-03G) árva gyógyszer-státuszt kapott az FDA-től, miután sikeresen bizonyította terápiás hatékonyságát a daganat progressziójában hasnyálmirigyrákban szenvedő állatokban.

OLVASS TOVÁBB

Klinikai vizsgálat indulhat a hasnyálmirigyrák kezelésére egy kannabiszból származó vegyülettel | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Klinikai vizsgálat indulhat a hasnyálmirigyrák kezelésére egy kannabiszból származó vegyülettel | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok