körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Miközben a kormányok még mindig a világjárvány által okozott gazdasági hanyatlás kezelésével küzdenek, van egy kérdés, amely állandóan felmerül a beszélgetések során: lehet-e, hogy a hazai kannabisz-termelés egy nagy infrastrukturális vagy akár gazdasági újraindítás részét fogja képezni? Különösen azért, mert megrövidíti és biztonságosabbá teszi a globális szállítási láncokat.

Világos, hogy az USA-ban ez a kérdés most éppen az asztalon van, mert az államok „létfontosságúnak” tekintik ezt az ipart, a törvényhozók pedig kezdik fontolgatni, hogy bevegyék-e a következő segélycsomagokba.

Európában sokan teszik fel ugyanezt a kérdést.

De mit jelenthet ez valójában olyan gazdaságok számára, melyek szó szerint repülőgéppel utaztatják be a vendégmunkásokat, hogy megkezdjék a szokásos termények betakarítását a világjárvány idején?

OLVASS TOVÁBB

Lehet, hogy a kannabisz-reform a Covid utáni „Zöld New Deal” része lesz? | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Lehet, hogy a kannabisz-reform a Covid utáni „Zöld New Deal” része lesz? | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok