körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Libanon a világ egyik legnagyobb kannabisztermelője, most parlamentje legalizálja termesztését gyógyászati ​​és ipari felhasználásra!

A libanoni törvényjavaslatban egyelőre csak a termesztést, valamint gyógyászati ​​és ipari felhasználást engedélyezik. Sok ország úgy dönt, hogy legalizálja és engedélyezi a kannabisz termesztését és használatát, ez az egyre növekvő nézőpont váltás a világban új korszakot teremtett Libanonban is, és ez késztette a legalizálás irányában tett első lépésekhez az országot.

2018 júliusában törvényjavaslatot nyújtottak be a libanoni parlamentnek, amely legalizálná a kannabisz gyógyászati ​​és ipari termesztését. Ezt a törvényjavaslatot a parlament végül idén február 26-án hagyta jóvá.

A régóta várt első lépés a kannabisz legalizálása felé a mediterrán térség keleti országában már megtörtént. Bár a most elfogadott törvényjavaslat nagyon szigorúan szabályozza a termelést és a termesztést

OLVASS TOVÁBB

Libanon legalizálja a kannabisz termesztését és a termékek előállítását – #mke

Libanon legalizálja a kannabisz termesztését és a termékek előállítását – #mkeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok