körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A különbségek ellenére a marihuána és a kriptovaluták piaca is meglehetősen közös. Mindkettő a szabályozási szürke területeken működik, és mindkettő támogatói harcolnak a legitimitásért. A kriptovaluta és a legális marihuána is egyre inkább mainstream lesz és egyre növekvő számú ember veszi körül őket.
Számos kriptovaluta-támogató úgy véli, hogy a Bitcoin, a PotCoin és a CannabisCoin platformok által kínált anonimitás és szabályozás hiánya megoldhatja a marihuána iparának vállalkozásainak pénzügyi akadályait. Csak az idő fogja megmondani, hogy az tenyésztők és a kannabiszhoz kapcsolódó egyéb vállalkozások átveszik-e a kriptovalutát vagy várnak, hogy bekerüljenek a hagyományos banki rendszerbe, vagy akár a kriptográfiai és a hagyományos fizetési módok mellett egyaránt kitartanak, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsanak ügyfeleik

OLVASS TOVÁBB

Marihuána vs Kriptovaluta:

Marihuána vs Kriptovaluta: “A jövő harca” – Cannabis Social Club HungaryKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok