körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Röviden a tartalomból:

Fibromialgia és kannabisz
„Ha egyedül kellene élnem, már hajléktalan lennék”
Regina a húszas évei végén jár, párjával Miskolcon él. Húsz éves korában jelentkeztek nála először a fibromialgia első tünetei, az ismeretlen eredetű fájdalmak. Az orvosai által felírt gyógyszerek már hatástalanok, de az elvonási tünetek miatt nem tudja elhagyni őket. A kannabisz kipróbálásával rátalált az egyetlen működőképes gyógyszerre, ám egyik orvosa sem hajlandó felírni neki.

Vissza a gyökerekhez
A kannabisz újra otthonra lel Ázsiában
A globalizálódó világ egyik előnye, hogy egy-egy pozitív egészségügyi gyakorlatra az egész világ felfigyel. Pár évtizeddel korábban aligha várhattuk volna, hogy az ázsiai földrész nyitottan álljon a gyógyászati kannabisz programokhoz, de mostanra jól látszik, hogy az elkövetkezendő években a mozgalom meghatározó szereplőivé válhatnak.

Miért késik a kannabisz legalizálása?
Megjegyzés a kannabisz-tilalom következményeiről Németországban
Sokan hallottak arról, hogy balesetet szenvedtem a szintetikus kannabinoidokkal, az úgynevezett biofűvel, és nagyon örömmel vettem az üzleti partnereim és az ügyfeleim támogatását ebben a helyzetben. Azért mondom el a történetemet, hogy megóvjak másokat a hasonló sorstól.

Önfeljelentő brit betegek
Bő fél évvel az után, hogy Nagy-Britannia elindította a gyógyászati kannabisz programját, csak a betegek töredéke jutott orvosi recepthez. Minthogy a magas ár miatt a legális kannabisz nekik sem opció, többen az otthoni termesztés választották. Hogy a rendőrség ne foglalja le az ültetvényüket, pár százan inkább előre bejelentik, hogy egészségügyi célból termesztenek maguknak.

Kendertér - 74517393 2951046774923320 735887172372004864 n.jpg? nc cat=109& nc oc=AQlFxKl1YJ50ySqxt8Y0FQDHSOsF742aEIN622SSLBN 3dpfaXOGNg3YgRAfLDgjtOk& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok