körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy felmérés adatai szerint 10, az alapellátásban dolgozó orvos közül 6 szerint az orvosi kannabisz “legitim” terápiás lehetőség.

A Mayo Klinika kutatói felmérték az alapellátást nyújtó orvosok hozzáállását egy nagy minnesota-i egészségügyi rendszerben.

A válaszadók 58%-a egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint “az orvosi kannabisz legitim orvosi kezelés.” Ez a megállapítás összhangban áll mind a nemzeti, mind az állami felmérésekkel, amelyek hasonlóan azt mutatták, hogy a legtöbb orvos támogatja az orvosi kannabiszhoz való hozzáférést.

OLVASS TOVÁBB

Minnesotában tíz orvos közül hat azt mondja, hogy a kannabisz egy “legitim orvosi terápia

Minnesotában tíz orvos közül hat azt mondja, hogy a kannabisz egy “legitim orvosi terápia” | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok