körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Alexander Beadle 2017 óta szabadúszó tudományos íróként dolgozik, és 2018 óta dolgozik az Analytical Cannabis-nál, ahol a kannabisz iparral kapcsolatos témákat dolgozza fel. A Technology Networks című testvérkiadványuknak is dolgozik, valamint mások mellett a Prohibition Partners kannabiszipari tanácsadó cégnek. Alexander MChem fokozatot szerzett kémiából a St Andrews Egyetemen, ahol egy Kémiai Purdie Ösztöndíjat nyert, és kutatásokat végzett a zeolit kristály növekedési mechanizmusai és az egy-molekulás tranzisztorok működése terén.

Egy új kannabisz-feldolgozó létesítmény létrehozása az alapjaitól aggasztó feladat lehet:

“Számos módon el lehet rontani ezeknek a létesítményeknek az építését, kezdve a rossz felszerelés kiválasztásától a rossz épület kiválasztásáig” – magyarázza Kellan Finney, a Nyolcadik Forradalom (Eight Revolution), egy, a nemzetközi kannabisz- és kenderipart kiszolgáló magán hírszerző és szolgáltató ügynökség társalapítója és vezető tudományos tisztségviselője. “Az út minden egyes lépésében sok előrelátásra van szükség.”

Miután startup cégektől a legnagyobb harmadik szintű termelő vállalathoz ment át Washingtonban, Finney Bryan Fields marketing vállalkozóval közösen megalapította a Nyolcadik Forradalmat. A Nyolcadik Forradalom információt és konzultációt nyújt minden, a termelést követő dologgal kapcsolatosan, a megfelelő létesítmények felépítésétől és kiválasztásától, az eszközök kiválasztásán és az ipari szabványoknak való megfelelésen át, a tőkeszerzésig és a stratégiai tervezésig.

„Nagyon sok ember hajt rá erre a témára”-mondja Finney az Analytical Cannabis-nak. „Hallják, hogy van ez a zöld roham. Izgatottak, ipari méretű extrakciós létesítményt akarnak építeni, de sok ember nem érti meg azt, hogy csak azért, mert hozzá van társítva a kender- vagy kannabisz név, az nem azt jelenti, hogy ez nem egy nagyon összetett kémiai folyamat.”

OLVASS TOVÁBB

Mire kell ügyelni egy kannabisz-feldolgozó létesítmény létrehozásakor? | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok