körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Németország potenciálisan a legnagyobb gyógyászati kannabiszpiacot jelenti Európában. Az Európai Unió (EU) legnépesebb tagállama 2017. márciusa óta biztosítja a biztonságos hozzáférést a betegek számára. A német kormány által a közelmúltban megosztott adatok szerint 2017-ben 27.000, míg 2018 folyamán 95.000 receptet dolgoztak fel, ezzel a piac megháromszorozódott harmadik évfordulója előtt.

Ezek a számok visszatükrözik az iparágban látható felhajtást, mivel egyre több vállalat akar belépni a német piacra. Érdemes áttekinteni a rendszer gyakorlati működését.

OLVASS TOVÁBB

Német orvosi kannabisz: A terjesztésben kulcsszerepe van a gyógyszertáraknak | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Német orvosi kannabisz: A terjesztésben kulcsszerepe van a gyógyszertáraknak | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok