körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A német szövetségi kormány legalább 650 kilogramm orvosi kannabisz virágzatot vásárol a német termelőktől körülbelül 1,5 millió euróért (500 millió forint) negyedévente, amelynek átlagos nagykereskedelmi ára 2,3 euró (760 forint)/gramm.

A nagykereskedelmi ár azt sugallja, hogy az orvosi kannabisz vállalatok eddig élvezett magas haszonkulcsa hamarosan a múlté lesz.

A kanadai székhelyű Aurora Cannabis (negyedévente 250 kg) és Aphria (250 kg), valamint a németországi székhelyű Demecan (150 kg) német leányvállalatai a termesztési pályázat három nyertese.

OLVASS TOVÁBB

Németországban a orvosi kannabisz nagykereskedelmi ára 2,3 euró/gramm lesz, jelezve, hogy a beszállítóknak nincs esélye | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Németországban a orvosi kannabisz nagykereskedelmi ára 2,3 euró/gramm lesz, jelezve, hogy a beszállítóknak nincs esélye | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok