körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A nepáli SHIV (Shah Hemp Inno-Ventures) felépített egy kenderbeton épületet speciális craniofaciális (koponya- és arc-) sebészeti és gyógyászati központ céljára, mely a maga nemében az egyetlen ilyen létesítmény az országban.

„Ez a klinika reményt nyújt azoknak a nepáliaknak, akiknek súlyos egészségügyi problémáik kezeléséhez specialistákra van szükségük” – mondta Dhiraj K. Shah, a SHIV egyik alapítója és vezérigazgatója a létesítményről, amely ingyen nyújtja az egészségügyi szolgáltatásokat.

A craniofaciális sebészet, ez az erősen specializált szakterület a fej és a nyak deformitásaival foglalkozik, mint például a szájpadhasadék valamint az arc, az állkapocs és a fül egyéb anomáliái.

OLVASS TOVÁBB

Nepálban kenderbetonból építettek egy nonprofit klinikát | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Nepálban kenderbetonból építettek egy nonprofit klinikát | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok