körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Teva kizárólag Izraelben fogja forgalmazni az inhalátorokat, miután 2016-ban marketing és disztribúciós megállapodást kötött a Syqe vállalattal.

A Tel Aviv központú kannabisszal foglalkozó vállalat, a Syqe Medical Ltd. 8 évnyi fejlesztés és 83 millió befektetett dollár után a szerdai napon bemutatta első kannabisz inhalátorát. A vállalat először Izraelben kezdi meg a termék forgalmazását, később pedig más országokra is kiterjesztik majd, nyilatkozta egy szerdai interjúban a Syqe alapítója, Perry Davidson.

OLVASS TOVÁBB

Nyolc év és 83 millió befektetett dollár után a Syqe Medical piacra dobja az első kannabisz inhalátort | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Nyolc év és 83 millió befektetett dollár után a Syqe Medical piacra dobja az első kannabisz inhalátort | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok