körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az olasz parlament munkacsoportot hozott létre a kannabisz legalizálása kapcsán, miután felhívásokat kaptak a kannabisz dekriminalizálásának szükségessége és az orvosi kannabisz hiánya miatt. Már több mint 50 parlamenti képviselő jelentkezett, hogy csatlakozzon csoporthoz. A felhívás élen Walter de Benedetto van, egy reumatoid artritiszben szenvedő beteg, aki börtönbüntetés elé néz kilenc kannabisz növény termesztése miatt, amit fájdalomcsillapításra használt. A mozgalmat eddig 25.000 aláírás támogatta, és célja a 2016-ban a kannabisz legalizálására irányuló polgári kezdeményezés felélesztése.

OLVASS TOVÁBB

Olaszország az orvosi kannabisz szélesebb körű legalizálása felé halad | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Olaszország az orvosi kannabisz szélesebb körű legalizálása felé halad | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok