Öt kiló marihuána került elő a hátsó ülések alól
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak egy szerb férfi ellen, aki eladásra szánt kábítószerrel bukott le a tompai határátkelőhelyen.

Belépésre jelentkezett a tompai közúti határátkelőhelyen 2020. május 27-én reggel egy szerb állampolgár egy gépjárművel. Az egyenruhások rutineljárás keretében ellenőrizték a férfi okmányait és autóját, amelyben nem csupán az utazás során megszokott csomagokat találták. A hátsó ülések alól közel 5 kilogramm gyanús növényi törmelék kerül elő, amelyről később kiderült, hogy kábítószernek minősülő hatóanyagokat tartalmaz. A vélhetően eladásra szánt marihuánát a rendőrök lefoglalták, a sofőrt pedig előállították és őrizetbe vették.

Az ügyben kirendelt igazságügyi vegyészszakértő véleménye alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 33 éves férfit – jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett – kábítószer-kereskedelem bűntett kísérletével gyanúsítják.

forrás: https://hiros.hu/kekfeny/rendorseg/ot-kilo-marihuana-kerult-elo-a-hatso-ulesek-alolKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok