körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Paraguay 2017-ben legalizálta a kannabisz orvosi felhasználását, és a következő évben jóváhagyták a nemzeti program szabályozásáról szóló rendeletet. A nemzeti programban résztvevők számára garantáltan ingyenes a hozzáférés a kannabiszolajhoz és más kannabisz-származékokhoz.

A rendelet értelmében az engedéllyel rendelkező gyártók termelésének 2%-át adományozzák az Egészségügyi Minisztériumnak, ezt a rendelkezést a Mazzolini elismételte a sajtótájékoztatón. A minisztérium ingyenesen biztosítja a termékeket azoknak a betegeknek, akiknek bizonyítottan szükségük van azokra.

OLVASS TOVÁBB

Paraguay megkezdi a kannabisz termesztését kutatási és orvosi célokra | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Paraguay megkezdi a kannabisz termesztését kutatási és orvosi célokra | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok