körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az írek egykori ketrecharcos klasszisa jelenleg Franciaországban kapcsolódik ki és itt készült róla egy olyan felvétel, amelyen egy kézzel sodort, igen hosszú cigarettafélét szív átszellemülten.

A marihuánát kedvelők pontosan tudják, hogy ez a kábítószer-élvezet egyik formája. De McGregor nem veti meg az italt sem, és kábítószerügyben már korábban is meggyűlt a baja a rendőrséggel.

Meglátogatta ugyanis az amszterdami Prix d’Ami nevű lokált, amely a holland kábszeresek egyik központja, kedvenc találkozóhelye. Ott az egyik alkalmazottal beszélgetett, egy hatalmas, feltehetően droggal teli dobozról ejtenek éppen szót. Ismerősei szerint szereti a kannabiszt, és mivel az élsporttal immár végleg felhagyott, megpróbálja bepótolni azt, amit edzésidőszakban „elhanyagolt.”

forrás:

Rákapott a marihuánára a ketrecharcos McGregor

Rákapott a marihuánára a ketrecharcos McGregorKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok