körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ismét a drog…🥴

A 21 éves Ádámot előállították, a drogtesztje is pozitív lett.

A járőrök Sopronban egy – az úttesten szabálytalanul közlekedő – gyalogosra figyeltek fel július 22-én 19 óra 45 perckor.

Az egyenruhások rászóltak a férfira, aki látva a rendőröket két csomagot dobott el a földre, az ott parkoló járművek közé. Az intézkedők igazoltatták őt, majd megtalálták az eldobott göngyölegeket, amelyekben kábítószergyanús növényi származékokat találtak.

A 21 éves helybéli lakos elismerte, hogy a megtalált anyag az övé, ezért őt elfogták, majd a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók M. V. Ádámot kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

forrás:

Rászóltak a rendőrök, ijedtében a parkoló autók közé dobta a drogot Sopronban | KISALFÖLD

Rászóltak a rendőrök, ijedtében a parkoló autók közé dobta a drogot Sopronban | KISALFÖLDKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok