körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

„Ahogy egyre több regeneráló gazdálkodás jelenik meg, úgy csökken a légkörbe kibocsátott széndioxid mennyisége. A gazdálkodók különleges szerepet töltenek be a klímaváltozás görbéjének alakításában, ezen gyakorlatok alkalmazásával.”

Ezek Dr. Jade Stefano megvilágító erejű szavai, akinek saját regeneráló gazdálkodása elnyert egy „Nap+Föld” tanusítványt.

Dr. Evan Mills, az Energy Associates alapítoja és a Tudósok Nemzetközi Testületének (IPCC) tagja. A szervezet 2007-ben közös Béke Nobel Díjban részesült a volt amerikai alelnökkel Al Gore-al. Mills szerint: „egyetlen kannabisz ’joint’ körülbelül 4.5 kg szén-dioxid-kibocsátással egyenértékű vagy annyi elektromos áramot igényel, ami képes lenne működtetni egy 100 wattos villanykörtét 75 órán át az átlagos amerikai áramszolgáltatásban.”

Ezért olyan sürgető, hogy beszéljünk a regeneráló kannabisz gazdálkodásról.

OLVASS TOVÁBB

Regeneráló kannabisz gazdálkodás – A megoldás a lábunk előtt hever | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Regeneráló kannabisz gazdálkodás – A megoldás a lábunk előtt hever | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok