körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A karantén miatt muszáj az embereknek saját magukat szórakoztatniuk, így nem meglepő, hogy minden napra jut egy új netes kihívás. Ezek nagy része cuki TikTokos táncikálás, másik része kifejezetten toxikus, mint például Lil Yachty gyökér tehetségkutatója, de persze vannak olyanok is, amelyek tényleg elgondolkodtatják az embert: vajon meg tudom ezt csinálni?

Utóbbihoz tartozik Gillie Da King “Kush Up” elnevezésű kihívása, mely az ártatlan, 10 db fekvőtámaszos #PushUpChallenge-ből eredeztethető. “Küldözgetitek nekem a fekvőtámasz kihívást, de figyeljetek, mi lenne ha a #pushupchallenge helyett inkább a #kushupchallenge-t csinálnánk, 10 szívás, kifújás nélkül” – mondta King a bejelentő videójában, majd szemléltette is miről van szó.

OLVASS TOVÁBBKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok