körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ryan VandenBussche 14 profi NHL szezonja alatt több mint 20 agyrázkódást szenvedett el, és sérülései miatt nem kevesebb, mint 12 műtéten esett át. Ez volt az ára annak, hogy a liga egyik legjobb támadója legyen.
Abban a korszakban a vezető csapatsportokban bevett gyakorlatnak számított, hogy a sportolók fájdalmaik ellenére is részt vettek a játékban, sőt az ezt vállaló játékosokat nagy tisztelet övezte. Annak érdekében, hogy megkönnyítsék ezt a harcos mentalitást, a csapatok edzői és orvosai felírtak Ryannak is különböző opiátokat, hogy azok segítsenek neki teljesíteni.
Mire 2007-ben bejelentette a profi karriertől való visszavonulását, súlyos függőség alakult ki nála a vényköteles fájdalomcsillapítókkal szemben.
Sport pályafutásának befejezése után is keményen küzdött a gyógyszerek okozta függőséggel, miközben hatékony gyógyászati ​​alternatívákat próbált keresni krónikus fájdalmai kezelésére. Ez 2009-ben ért véget, amikor Ryant megismertették az orvosi kannabiszban található kannabidiol (CBD) fájdalomcsökkentő hatásával.
Ma már az orvosi kannabisz ügyének egyik elismert szószólója, a New Leaf Canada Inc. tulajdonosa és elnöke, valamint a nemrég létrehozott Canadian arm of Athletes for CARE (A4C) szervezet egyik megalapítója és támogatója.
Ryan evolúciója jégkorong játékosból az orvosi kannabisz üzlettel foglalkozó cég tulajdonosává szükségszerű volt.

https://www.facebook.com/cbdislandeu/

Kendertér - 68662034 1251731461654957 8004783686337691648 o.jpg? nc cat=111& nc oc=AQmdiv4uyIxE6cRJWmWBFZ7c9ZqXzuqLC5vTJFsceIo6FeGmShdR1WXUwDavJso3WZw& nc ht=scontent dfw5 2KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok