körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Időnként minden ember szorong, nyugtalan. A szorongás nem minden esetben negatív, bizonyos helyzetben még fokozhatja is a teljesítményt. Akkor válik problémává, ha eluralkodik az emberen, s az élete minden területére átterjed. Mindennapos, szorító érzéssé válik, mely külső ok nélkül is bekövetkezik. Az elmúlt hetek bőven adtak okot a félelemre, ám léteznek időszakok, mikor a semmiből tör elő. Van különbség.

A szorongás a tehetetlenség érzésével összekötött félelem érzete, amikor az ember úgy érzi, hogy semmiféle befolyással sincs a történésekre, tehát nincs pontos kiváltó oka.

„A szorongás természetes emberi reakció, de a mértékében nagy egyéni különbségek vannak.” – válaszolta a Medijuana CBD kérdésére Zsédel Krisztina pszichológus. Vannak eleve szorongóbb alkatú emberek, szakszóval úgy mondjuk, hogy az ő vonásszorongásuk magasabb. Nekik, a jelenlegi helyzettől függetlenül is fontos segítséget kapniuk, hiszen az általánosan magas szorongásszint akár a hétköznapi kötelező, vagy épp örömteli tevékenységek végzését is gátolhatja, ami könnyen egyéb más tünetekhez, például kiégéshez, depresszióhoz vezethet – magyarázza a pszichológus.

OLVASS TOVÁBB

Segít, ha kimondhatjuk, amit érzünk - CK Medijuana

Segít, ha kimondhatjuk, amit érzünk – CK Medijuana

A jelenlegi koronavírusos, karanténos helyzetben azonban nem csupán az eleve szorongóbb emberek élnek át magasabb szorongásszintet. Ez a szituáció mindannyiunk számára megterhelő. Megváltozott az életünk, nem találkozhatunk számunkra fontos emberekkel, bizonytalanságot élünk át …KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok