körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Miért van az, hogy a kannabisz kérdés annyira aktuális? És annak ellenére, hogy a kender alkalmazását már Krisztus előtt több évszázaddal dokumentálták, miért nem tisztáztunk még mindig az alapvető fogalmakat? Talán azért, mert ez egy ugyanolyan érdekes téma, mint bármely más, és a tiltás időszaka után szükségszerűen eljön a gyakorlat ideje, a mindennapi gondokkal.

Kétség kívül ezek a gondok érthetetlen félelmekkel kapcsolatosak, mintha nem lennénk képesek szabadulni a végletes szabályozás szükségétől. Tulajdonképpen majdnem természetes, hogy ha valami úgy működik, mint a kender, akkor lesznek majd az igazságot a saját érdekeik szerint formálók, és a feltételezett földi paradicsomot hirdetők, vagy a rabszolga engedelmességet és az erkölcs régi megközelítéseit védelmezők.

A környezet és az emberi egészség szolgálata mellett döntöttünk. Annak ellenére, hogy a környezetvédelem kérdése gyakran csak a politikusok választás előtti szónoklataiban jelenik meg, a helyzet javulását és sok elvégzett valódi munkát látunk a rákkeltő, és egyéb súlyos betegségeket okozó káros anyagok kiszűrése terén. A célunk az, hogy ezek az anyagok ne károsítsanak minket, és ne okozzanak rákos megbetegedéseket. A kender hatalmas alkalmazási potenciállal rendelkezik számos megbetegedésnél, beleértve a daganatos betegségeket is. Erőfeszítéseink célja a kender hatékony formákba történő átalakítása, hogy segítsünk az embereket minél hosszabb, és minél jobb minőségű élet élni. Teljesen másodlagos, hogy ezt először Csehországban, vagy a világ egy másik országában tudjuk-e megvalósítani.

OLVASS TOVÁBB

„Senki sem akar meghalni, még ha mindjárt a mennyországba kerülne is” - CK Medijuana

„Senki sem akar meghalni, még ha mindjárt a mennyországba kerülne is” – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok