körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Miközben egész Európában kihívások övezik a CBD olajak forgalmazását, Bulgária húzott egy meglepőt és engedélyezte, hogy az egyik gyártó termékeit új élelmiszerként forgalmazhassák. Sajnos pont egy olyan gyártónak sikerült kijárnia ezt az utat, amelyik MLM üzleti modellben értékesíti a kérdéses minőségű olajait. A bolgár Mezőgazdasági, Élelmiszer és Erdészeti Minisztériuma és a Bolgár Élelmiszerbiztonsági Ügynökség ingyenes eladási bizonyítványt is kiadott a CBD-t tartalmazó termékekre. A kérdéses gyártó az amerikai székhelyű Kannaway mostantól igazolni tudja, hogy termékei teljes mértékben megfelelnek a Bolgár Köztársaság Élelmiszer-törvényének.

OLVASS TOVÁBB

Szabad CBD-piac Bulgáriában - CK Medijuana

Szabad CBD-piac Bulgáriában – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok