körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

BANGKOK – A thaiföldi hatóságok bejelentették, hogy több mint egy tonna lefoglalt kannabiszból 600.000 üveg kannabiszolaj-kivonatot fognak készíttetni.

A Kábítószer-ellenőrző Testület Hivatala (ONCB) az elkobzott kannabiszt átadja a Thai Hagyományos, Alternatív Orvostudományi Tanszéknek és az Orvostudományi Tanszéknek feldolgozás céljából.

A szállítmányból 600.000 üveg kannabiszolaj-kivonat fog készülni – mondta az ONCB igazgatója, és hozzátette, hogy ez a lépés nem sérti a kábítószerekkel kapcsolatos egyezményeket.

OLVASS TOVÁBB

Thaiföld a rendőrség által lefoglalt kannabiszt használ orvosi kannabiszolaj előállításához | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Thaiföld a rendőrség által lefoglalt kannabiszt használ orvosi kannabiszolaj előállításához | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok