körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Thaiföld vezető globális nemzetekhez csatlakozott azzal, hogy a kenderben megengedett THC-szintjét a teljes száraz tömeg 1%-ára emeli – az ország Kábítószer-ellenőrző Bizottságának (NCC) közelmúltban tett bejelentése szerint.

A bejelentés tisztázza a megengedett THC-szinttel kapcsolatos korábbi zavart, visszavonja és felváltja a korábban figyelembe vett szabályokat, amelyek állítólag változó THC-határértékeket jelölnek. Ezek szerint a szárított növényben – beleértve a virágokat és a leveleket is – legfeljebb 0,1, 0,2 vagy 0,3 tömegszázalék THC a megengedett. A lépés nagyban befolyásolja a thaiföldi CBD-szektorban rejlő lehetőségeket.

OLVASS TOVÁBB

Thaiföld csatlakozik az „1 százalékosok klubjához” a THC-határérték megállapításában | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Thaiföld csatlakozik az „1 százalékosok klubjához” a THC-határérték megállapításában | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok