körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Montana-i Állami Egyetem kutatói a JAMA Paediatrics című folyóiratban nemrég publikálták annak a minden korábbinál alaposabb vizsgálatnak az eredményeit, amiben áttekintették a kannabisz-fogyasztási trendeket 1993 és 2017 között a gyógyászati és a rekreációs célra legalizáló államokban. A vizsgálat során az Ifjúsági Kockázati Viselkedés Kérdőív (Youth Risk Behavior Surveys) mintegy 1,4 millió amerikai tinédzserre vonatkozó adatait elemezték, amit minden évben a járványvédelmi központ (CDC) munkatársai vesznek fel. A kutatók arra a meglepő eredményre jutottak, hogy míg a gyógyászati célból legalizáló államokban nem történt jelentős változás a tinédzserek fűfogyasztásában, addig a rekreációs célból legalizáció államokban jelentős csökkenés történt.

 

OLVASS TOVÁBB

Tinédzserek fűfogyasztása a legalizáció után

Tinédzserek fűfogyasztása a legalizáció utánKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok