körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

– Meg kell különböztetni és dekriminalizálni kell a kannabisz gyógyászati célú termesztését, birtoklását és fogyasztását a vonatkozó törvényekben.
– A társadalombiztosítás támogassa az orvosok által felírt kannabisz-alapú gyógyszerkészítmények (virágok, gyógyhatású készítmények, kész gyógyszerek) költségeit ugyanúgy, mint más gyógyszerek esetében.
– Végül, meg kell szüntetni a stigmatizációt, és az egész társadalom számára egyértelművé kell tenni, hogy a kannabisz számos esetben kifejezetten hatékony és alkalmazható terápiás eszköz, amit személyes véleményünk vagy morális értékítéletünk alapján nem zárhatunk el a betegek elől. Ennek legjobb és legegyszerűbb módja egy állami gyógyászati kannabisz program elindítása, melyhez véleményünk szerint minden feltétel adott.

Tisztelt képviselők! - CK Medijuana

Tisztelt képviselők! – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok