0

Multitrance – Illatos cannabis mécses – Citronella

Print Friendly, PDF & Email

Multitrance – Illatos cannabis mécses – Citronella

Cikkszám: KT_DKBL5 Kategóriák: , EAN: 8720986350976

Ár: 2.883 Ft

Kosárba teszem
  • Természetes citronella illat
  • Rovarriasztó hatású
  • Cannabis aromával
  • Kültéri és beltéri használatra
  • Meghitt esték kiegészítője
  • Stílusos és funkcionális
Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Éld át a nyári éjszakák varázslatát a Citronella illatú Cannabis Mécsessel!

Ez a különleges mécses tökéletes választás, ha távol szeretnéd tartani a zavaró rovarokat, miközben élvezed a frissítő, citrusos illatot. Ideális kiegészítője lehet kültéri összejöveteleknek vagy egy kellemes estének a szabadban, de otthonod belsejében is megteremti a meghitt hangulatot.

A Citronella illatú Cannabis Mécses nem csupán rovarriasztó hatással bír, hanem kellemes, citrusos illata révén felidézi a nyár frissességét, miközben a cannabis jelenléte egyedülálló, pihentető atmoszférát kölcsönöz. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a természetes illatokat és a különleges, természetes összetevőket.

Legyen szó egy laza esti összejövetelről a teraszon, vagy csak egy nyugodt estéről a nappaliban, a Citronella illatú Cannabis Mécses mindig jó választás. Engedd, hogy a mécses lágysága és a frissítő illat magával ragadjon, miközben élvezed a nyári esték minden pillanatát.

Mécses tulajdonságok: 90g/18-20 óra