0

NUEI Holy Marry Cannabis Pleasure Oil 6ml

Print Friendly, PDF & Email

NUEI Holy Marry Cannabis Pleasure Oil 6ml

Kiszerelés

6ml

Kategóriák: , EAN: 8414606513505

Ár: 5.446 Ft

Kosárba teszem

Orgazmusfokozó tiszta kannabisz nyálmag olajjal

  • Nem tartalmaz THC-t vagy CBD-t
  • Parabénmentes, cukormentes, gluténmentes
  • Intenzív bizsergő/rezgő hatás
  • Hosszan tartó (akár 45 perc)
Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Oh! Holy Mary kannabisz élvezeti olaj egy nagyon intenzív orgazmusfokozó, amely alap összetevője a cannabis Sativa magolajon. Exkluzív formulája, amelynek kifejlesztése több mint egy évig tartott, a valaha ismert egyik legintenzívebb, legkülönfélébb és legtartósabb stimulátort hozta létre. Ez az élvezeti olaj uniszex és rendkívül hatékony. Már egyetlen csepp a női vagy férfi nemiszerven intenzív bizsergő hatást vált ki, amely nagyon hasonlít a vibrátor bizseregtető érzéséhez. Hatása másodpercekkel az alkalmazás után kezdődik, és akár 45 percig is tarthat.

Mitől különbözik

A legtöbb stimulátor általában hő- vagy hidegérzetet kelt. Az Oh! Holy Mary kannabisz élvezeti olaj teljesen más érzést kelt. Egyedülálló és intenzív bizsergő/vibráló hatást. Tapasztald meg saját bőrödön, vagy ajándékozd meg kedvesed valami újjal.

Hosszan tartó hatás

A termék hatása olyan intenzív, hogy már egyetlen csepp is elegendő a különleges érzéshez. Hatása akár 45 percig is eltarthat. Minden Oh! Holy Mary termékek természetes növényi kivonatokat tartalmaznak, és parabén-, cukor- és gluténmentesek. Az Oh! Holy Mary kannabisz élvezeti olaj tökéletes kiegészítője az Oh! Holy Mary cannabis Anal gel terméknek.

Izgalmas intim gél aktív összetevőkkel, amelyek azonnali vibráló hatást fejtenek ki, kombinálva a kendermagolaj hidratáló tulajdonságaival és más olyan hatóanyagokkal, amely fokozza az izgalmat és fokozzák az orgazmusokat. Nem tartalmaz THC-t és CBD-t.

Használati útmutató: Vidd fel a kívánt mennyiséget az intim területekre. Szükség esetén alkalmazd ismételten. Kezdjed 1 pumpálással, és állítsd be a személyes adagodat aszerint, hogy mi az, ami izgatónak ugyanakkor kényelmesnek érztetik.

Összetevők: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, OLEYL ALCOHOL, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CINNAMOMUM CASSIA OIL, EUGENOL

Óvintézkedések: Hűvös, fénytől és hőtől védett helyen tárold. CSAK KÜLSŐLEG!

Figyelem: Gyermekektől elzárva tartandó.

Űrtartalom: 2ml | 0,2 fl uncia

További információk

Kozmetikumok - Kiszerelés

6ml