körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A homeosztázis a belső környezet dinamikus állandóságát jelenti, az élő szervezetek egyik legfontosabb jellemzője, az élettan legfontosabb alapfogalma.

A dinamikus állandóságra azért van szükség minden élő szervezet számára, mert a sejtek csak az ősi körülményekhez hasonló környezetben képesek létezni és működni, tehát kimondhatjuk, hogy a sejtek számára „életfeltétel” a belső környezet dinamikus stabilitása/állandósága, amely az ősi környezethez -ősóceán – hasonlóvá teszi magukat a sejteket.

A kannabinoidok erre a rendszerre hatnak oly módon, hogy megkísérlik a kizökkent egyensúly helyreállítását. Az egyensúly kibillenhet a kevés mozgás, sport hiánya, az egészségtelen étkezés, a stressz, az elégtelen, vagy nem megfelelő minőségű pihenés vagy akár a szennyezett levegő következtében, hogy csak néhányat említsünk!

Ez ma elmondható szinte minden emberről, ezért nagyon fontos minél előbb beiktatni a kannabinoidokat az életünkbe! Itt az ősz, itt vannak a különböző betegségek amik ilyenkor terjednek és a kannabinoidoknak is időre van szükségük, hogy kifejthessék hatásukat. Minél előbb lépsz, annál nagyobb az esélye, hogy idén már nem kell gyógyszerhez nyúlnod.

Keres bizalommal, azért vagyunk itt, hogy segítsünk! 💓

ORGANIKUS CBD TERMÉKEK:

https://kenderter.eu/termek-kategoria/cbd-olajok/

Kendertér - 74687774 128068951936366 1079660585286631424 n.jpg? nc cat=102& nc oc=AQlim1YO8Nwr1yWnA ZA iXzal93uXvD  jFGHkKn1L4kI JleEZJWN aWnL871BFFU& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok