0

Fizetés és szállítás

Print Friendly, PDF & Email

Fizetési információk

Amennyiben a banki átutalást választottad, utald el a számla teljes összegét minél hamarabb, annak érdekében, hogy mielőbb el tudjuk küldeni a megrendelésed! Megkérünk arra, hogy a “Rendelési azonosító”-t az átutalás megjegyzés rovatába feltüntetni szíveskedjél! A megrendelt csomagot csak a teljes vételár ellenértékének számlánkra való beérkezése után áll módunkban elküldeni! Kivétel ez alól az utánvét. Utánvét esetén a megrendelésed legkésőbb másnap feladásra kerül. Amennyiben délelőtt 11 óráig bezárólag sikerül leadnod a rendelést és a kért termék készleten van, akkor a csomagot már másnap megkapod.

Banki adatok:
Kedvezményezett: e-co inform services kft.
Bankszamlaszám (HUF): 11736147-20000277-00000000
Bank: Otp Bank Rt.
Megjegyzés: kapott rendelési azonosító

Nemzetközi fizetés esetén:
IBAN (HUF): HU92117361472000027700000000
Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja: OTPVHUHB

Euróval történő fizetés esetén:
Bankszamlaszám EUR: 11763361-39241881-00000000
IBAN EUR: HU29117633613924188100000000

1Euró = 300Ft

Számlázási információk

Számlázás vagy online, vagy nyomtatott formában történik. A rendelés leadását követően és a fizetési kötelezettségnek eleget téve, pontosabban amikor az összeg a társaságunk számláján jóváíródik, válik a megrendelés véglegessé. Utánvét esetében a megrendelés a rendelés leadását követően azonnal véglegessé válik. A számlát cégünk legkésőbb az utolsó termék kézhezvétele napján küldi ki a megrendelő részére e-mailben PDF formátumban, vagy mellékeli a csomagban nyomtatott változatban. A PDF számlát a következő program használatával lehet megnyitni, olvasni, vagy akár nyomtatni: https://get.adobe.com/hu/reader/ Kérjük, környezetünk megóvása érdekében csak abban az esetben nyomtassa, ha mindenképp szükséges! Amennyiben mindenképp nyomtatott számlára van szüksége, kérjük ezt jelezze társaságunk felé a következő email címen: info[kukac]kenderter.eu

Szállítási információk

Kézbesítés:
A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8-18h között a futárszolgálat végzi. A szállítás Magyarország, Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia területeire megoldható. Egy csomag maximális tömege 31,5 kg lehet. Miután a szállításra előkészített csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, a futárszolgálat küld a Vásárló részére egy értesítést, amelyben tájékoztatja a feladott csomag nyomkövetési számáról. Amennyiben több gyártótól is rendelt terméket, előfordulhat, hogy a termékek nem egyszerre érkeznek meg. Köszönjük türelmét!

Csomag és a csomagolás:
Az általunk feladott csomagok semmilyen azonosítót nem tartalmaznak, így a csomag tartalmára semmi nem utal. A csomagok dobozát puha térkitöltő anyagokkal párnázzuk annak érdekében, hogy megvédjük az árut. A dobozaink újrahasznosított papírból készülnek és a töltőanyag java része extrudál kukorica (zöld színű), tehát újrahasznosítható. A töltőanyag esetenként keveredhet más beszállítóink által használt töltőanyaggal!

Fizetés és átadás a GLS-nek:
A rendelés leadása után és a számla értékének beérkezése után (kivéve, ha utánvét lett választva),  a csomagot gondosan összekészítjük, majd átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben utánvét lett választva annak díja minden esetben fizetendő, ami 300 Forintnak felel meg.

Szállítási díjak:
-Magyarországra a szállítási költéség 890 Ft/csomag. 9.000 forintot meghaladó rendelés esetén a szállítás INGYENES Magyarország egész területén!
-Külföldre a szállítás költsége 4.140Ft/csomag. Külföldre a szállítás 70.000 forint rendelés fölött INGYENES!

Szállítás határidő:
A szállítási idő 1 munkanap. A feladás időpontjáról értesítés érkezik a megadott emailcímre és a csomag végig nyomon követhető.

Személyes áruátvételre üzlethelység híján nincs mód!