0

Fizetés és szállítás

Print Friendly, PDF & Email

Fizetési információk

Annak érdekében, hogy mielőbb el tudjuk küldeni a megrendelésed, utald el nekünk a számla teljes összegét mielőbb! Megkérünk arra, hogy a “Rendelési azonosító”-t az átutalás megjegyzés rovatába feltüntetni szíveskedjél! A fizetés módja: banki előreutalás vagy pay-pal. A megrendelt csomagot csak a teljes vételár és szállítási költség ellenértékének számlánkra való megérkezése után áll módunkban elküldeni! Kivétel ez alól az utánvét. Utánvét esetén a megrendelésed legkésőbb másnap feladásra kerül.

Az átutalási adatok:
Név: e-co inform services kft.
Bankszamlaszám HUF: 11736147-20000277-00000000
Bank: Otp Bank Rt
Megjegyzés: kapott rendelési azonosító

Nemzetközi fizetés esetén:
Nemzetközi bankszámlaszám HUF (IBAN): HU92117361472000027700000000
Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja: OTPVHUHB
Bankszamlaszám EUR: 11763361-39241881-00000000

1Euró = 300Ft

Személyes áruátvételre nincs mód!

Számlázási információk

Számlázás vagy online, vagy nyomtatott formában történik. A rendelés leadását követően és a fizetési kötelezettségnek eleget téve, pontosabban amikor az össze a társaságunk számláján jóváíródik, válik a megrendelés véglegessé. Utánvét esetében a megrendelés a rendelés leadását követően azonnal véglegessé válik. A számlát cégünk legkésőbb az utolsó termék kézhezvétele napján küldi ki a megrendelő részére e-mailben PDF formátumban. A PDF számlát a következő program használatával lehet megnyitni, olvasni, vagy akár nyomtatni: https://get.adobe.com/hu/reader/ Kérjük, környezetünk megóvása érdekében csak abban az esetben nyomtassa, ha mindenképp szükséges! Amennyiben mégis nyomtatott számlára van szüksége, kérjük ezt jelezze társaságunk felé a következő email címen: info[kukac]kenderter.eu

Szállítási információk

Kézbesítés:
A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8-18h között a futárszolgálat végzi. A szállítás Magyarország, Ausztria, Szlovákia területeire megoldható. Egy csomag maximális tömege 31,5 kg lehet. Miután a szállításra előkészített csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, a futárszolgálat küld a Vásárló részére egy értesítést, amelyben tájékoztatja a feladott csomag nyomkövetési számáról. Amennyiben több gyártótól is rendeltél terméket, előfordulhat, hogy a termékeid nem egyszerre érkeznek meg. Köszönjük türelmedet!

Csomag és a csomagolás:
Az általunk feladott csomagok semmilyen azonosítót nem tartalmaznak, így a csomag tartalmára semmi nem utal. A csomagok dobozát puha fóliákkal és térkitöltő anyagokkal párnázzuk annak érdekében, hogy megvédjük az árut.

Fizetés és átadás a GLS-nek:
A rendelésed leadása után a számla értékének beérkezése után (kivéve, ha utánvét lett választva),  a csomagot gondosan összekészítjük, majd átadjuk a futárszolgálatnak.

Szállítási díjak:
Magyarországra a szállítási költéség 890 Ft/csomag
Külföldre a szállítás költsége 4.140Ft/csomag
9.000 forintot meghaladó rendelés esetén a szállítás INGYENES Magyarország egész területén! Külföldre a szállítás 70.000 forint rendelés fölött INGYENES!

Szállítás határidő:
A szállítási idő nagyjából 1-2 munkanap. A feladás időpontjáról értesítést kapsz és végig nyomon követheted a csomagot.