0

Hempmate webáruház

Print Friendly, PDF & Email

A HempMate AG-t 2017-ben alapították a kender iránt elkötelezett barátok. A piacnyitás kezdete óta jelen vagyunk, és naponta foglalkozunk a kenderrel, különösen a kannabidiollal (CBD). Minél mélyebben beletanultunk a témába, annál világosabb lett, hogy ez a túl sokáig elhanyagolt növény valójában a világ nagy színpadához tartozik. Szerencsére ezt egyre több állami intézmény ismeri és fogadja el. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az egyedülálló természetes termék javíthatja minden társunk („haverunk”) életét. Azt állítjuk, hogy csak olyan termékeket állítunk elő, amelyek elég jók önmagunknak, családunknak és a legjobb barátainknak.

A HempMate AG székhelye Svájcban van, abban az országban, amely leginkább tükrözi értékeinket. A minőségről, a komolyságról, a természet szeretetéről és az önszerveződő együttélésről szól. Egyetlen ország sem olyan liberális és becsületes az új piacokkal, mint ez. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy elsőként Svájc nyitotta meg teljesen az ajtóit ezen a piacon, és az utunk innen indult el. A hatóságok hivatalos piaci engedélyek formájában aktívan támogatnak.

Jó barátok vagyunk különböző országokból – Svájcból, Ausztriából és Németországból származunk, a piaci megközelítés pedig ennek megfelelően működik. Bízunk benne, hogy túllépünk ezeken a határokon, és egész Európára célpiacként tekinthetünk majd.

Ma még sok tennivalónk van és a legnehezebb úttörő munkát kell végeznünk. De pontosan ez fog kifizetődni nekünk és azoknak embereknek, akik velünk tartanak ezen az úton. És ez nem csak monetáris, hanem egészségügyi szempont szerint értendő! Tudjuk, hogy a kender megkönnyítheti és meghosszabbíthatja az életet; pontosan ezt akarjuk a család, a barátok és az ismerősök számára.

Rendezés

Nézet