0

Biobloom webáruház

Print Friendly, PDF & Email

Biobloom – A gazdaságunk jelenleg 3. generációs. Az évek során üzletünk lassan növekedett, és több generációs tapasztalat segítségével nemzetközi céggé vált.

Küldetésünknek tekintjük, hogy kiváló minőségű természetes organikus termékeket állítsunk elő a kender növény értékes alkotóelemeivel. A kender gyógynövényről  évezredek során alkotott kultúrák közötti hagyományokat átölelő tudást ötvözzük az ökológiai mezőgazdaság és a termelés területén felmerülő innovatív ismeretekkel – hagyományokkal és innovációval a magasabb jólét érdekében. A családi vállalkozás hagyománya szempontjából is nagyon fontos számunkra az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és nyitottság.

MI A BIOBLOOMNÁL A LEGMAGASABB MINŐSÉGRE ÉS AZ ÜGYFÉL MEGELÉGEDÉSÉRE TÖREKSZÜNK.
EGYÜTT AZ ELKÖTELEZETT CSAPATUNKKAL ÖRÖMMEL VAGYUNK JELEN AZ ÖN SZÁMÁRA.

Biobloom  – Családi vállalkozás vagyunk az ausztriai burgenlandi Apetlonból, és az ipari kender termesztésére, valamint a magas minőségű organikus kender termékek előállítására szakosodtunk. Egyedülálló organikus kendervirág-teáról, organikus kenderkivonatainkról (4%, 6%, 8%) és organikus kender ételeinkről vagyunk ismertek. A termékeink elérhetőek számos üzletben és kijelölt egészségügyi élelmiszerboltban.

Rendezés

Nézet