0

Hemptouch webáruház

Print Friendly, PDF & Email

Hemptouch – Az etikus és fenntartható működés alapelveinket követjük, már az első magtól a végtermékig. Minden lépésnél tudatában vagyunk az emberek és a bolygó iránti felelősségünknek, ezért mindig olyan természetes összetevőket választunk, amelyek eredete ismert.

“Tudom, hogyan kell válaszolni szinte minden kérdésre a gyógynövények felhasználásával kapcsolatosan” – mondja Szilvia. Az ősi idők óta a kamillát és a levendulát használják az alvás elősegítéséhez. A cédrus tisztaságot és összeköttetést biztosít, és kiváló méregtelenítő szerként szolgál a fizikai és érzelmi méreganyagokkal szemben. Rózsa, a virágok királya, magas energiahullámaival megnyugtatja és ellazítja az idegrendszert és így boldogságot terjeszt.

Hemptouch – Másik nagy szenvedélyem az egészséges és gyönyörű bőr gondozása. A legtöbb bőrprobléma gyökere az érzelmeinkben rejlenek. Hallottad már azt a humoros mondást, hogy a harag károsítja a szépséget? Érzékeny természetem miatt a bőröm mindig meglep valami új kihívással. Hamarosan úgy döntöttem, hogy megteszem a következő logikus lépést – mindkét szenvedélyemnek behódolok -, ami új tápláló kozmetikumok sorozatát eredményezte. Ezek arra ösztönzik az érzékeny és problémás bőrt, hogy képes legyen segíteni önmagán. A kulcs az egyensúlyban van. Ezért nagylelkűen az összes receptet prémium kenderkivonattal „fűszereztem”, mivel nincs jobb mester a természet egyensúlyánál.

Szilvia: biológus, gyógynövényes és a Hemptouch bőrápolás társalapítója

Rendezés

Nézet