körülbelül 1 perces olvasmány

Fontos, hogy kiállj az igazadért otthon, barátok, ismerősök közt, az utcán, mindenhol! #tájékozódj Tájékoztass!

Már a 19. század előtt is voltak, akik az alkoholos italok betiltásáért küzdöttek, de ezek a hangok leginkább a 20. század elején erősödtek meg. Amerikában a 18. alkotmánymódosítással érték el a céljukat, amikor az egész országban bevezették a szesztilalmat. Rengetegen vesztették el a munkájukat, a városok és az államok jelentős adóbevételtől estek el – de legalább a pancsolók, a csempészek és a maffiózók meggazdagodtak.

!!!Ugyan ez igaz a kannabisszal!!! Csak kicsit később érkezett, és ezek szerint nem tanultunk az előző hibából… #kendertér #legalizálj

kapcsolódó cikk: https://index.hu/techtud/2020/01/16/usa_tortenelem_szesztilalom_evfordulo_1920_noi_mozgalmak_temperance_league/

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom