körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

🌱💓
Börtönt azoknak akik üldözni és bebörtönözni akarják a rendes embereket! 💪

Mint arról beszámoltunk az új év első napján Illinois is legalizálta a kannabiszt. Jay Robert Pritzker kormányzó a legalizálást arra is felhasználja, hogy könnyítsen az igazságszolgáltatási rendszeren, és több tízezer embert szabadon engedjen, akiket a kannabisz használatával kapcsolatos kisebb bűncselekmények miatt elítéltek. A kormányzó 11.017 embernek kegyelmezett meg közvetlenül a váltást követően. Összesen további több mint 700.000 megkegyelmezés várható!

A kannabisz élvezeti cikként való legalizálásával Illinois véget vet “a kábítószer elleni sikertelen háborúnak”, mondta Kim Foxx ügyész. Ez a küzdelem “igazságtalan” hatással volt az afro-amerikai állampolgárokra és más kisebbségek tagjaira.

Illinois előtt tíz másik amerikai állam, mint például Washington D.C., legalizálta a kannabiszt, mint élvezeti cikket. A kannabisz orvosi céllal való használata 34 államban és az Egyesült Államok fővárosában is engedélyezett. Az Egyesült Államok DEA kábítószerellenes ügynöksége azonban a kannabiszt továbbra is a veszélyes anyagok közé sorolja – akárcsak a heroin-t.

#kendertér #legalizálj #tájékozódj 🌱💪

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom