körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

🌱💓
Börtönt azoknak akik üldözni és bebörtönözni akarják a rendes embereket! 💪

Mint arról beszámoltunk az új év első napján Illinois is legalizálta a kannabiszt. Jay Robert Pritzker kormányzó a legalizálást arra is felhasználja, hogy könnyítsen az igazságszolgáltatási rendszeren, és több tízezer embert szabadon engedjen, akiket a kannabisz használatával kapcsolatos kisebb bűncselekmények miatt elítéltek. A kormányzó 11.017 embernek kegyelmezett meg közvetlenül a váltást követően. Összesen további több mint 700.000 megkegyelmezés várható!

A kannabisz élvezeti cikként való legalizálásával Illinois véget vet “a kábítószer elleni sikertelen háborúnak”, mondta Kim Foxx ügyész. Ez a küzdelem “igazságtalan” hatással volt az afro-amerikai állampolgárokra és más kisebbségek tagjaira.

Illinois előtt tíz másik amerikai állam, mint például Washington D.C., legalizálta a kannabiszt, mint élvezeti cikket. A kannabisz orvosi céllal való használata 34 államban és az Egyesült Államok fővárosában is engedélyezett. Az Egyesült Államok DEA kábítószerellenes ügynöksége azonban a kannabiszt továbbra is a veszélyes anyagok közé sorolja – akárcsak a heroin-t.

#kendertér #legalizálj #tájékozódj 🌱💪

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok