körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A járvány miatt bezárt lakosokat látja el a legszükségesebb termékekkel, mint a vécépapír, a kézfertőtlenítő, és a marihuána.

A koronavírus-járvány alatt újra akcióba lépett a csak az Outlaw, azaz törvényen kívüli néven ismert manchesteri zenei producer és aktivista, aki tavaly karácsonykor azzal került be a brit sajtóba, hogy letartóztatták, amikor pénzt adott hajléktalanoknak. A símaszkot – és a járvány miatt egy védőmaszkot is – viselő férfi most a kijárási korlátozások miatt az idejüket otthon töltő emberek segítségére sietett, akiknek ingyen vitt ki elengedhetetlenül szükséges dolgokat. Köztük marihuánát.

A cannabis legalizálását támogató férfi már tavaly nyáron is csinált egy hasonló akciót, amikor egy parknál osztogatott ingyen füvet az arra járó embereknek. Most egy furgonnal hajtott végig a városon, hogy vécépapírt, ásványvizet, kézfertőtlenítőt és marihuánát adjon azoknak, akiknek szükséges van rá.

OLVASS TOVÁBB

Egy maszkos férfi járja Manchestert, hogy ingyen füvet osztogasson az embereknek | 24.hu

Egy maszkos férfi járja Manchestert, hogy ingyen füvet osztogasson az embereknek | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok