körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Mi ezzel a célja?

Elsősorban nem a pénz, legalábbis ezt mondja Belushi. Erre egy kórházi látogatás alatt döbbent rá. Míg a váróban ücsörgött, egy férfi hosszasan figyelte őt a folyosón. Végül odalépett hozzá, hogy elmeséljen valamit. Kiderült, hogy a férfi Irakban szolgált felcserként, poszttraumás stressz szindrómával kezelik hosszú évek óta.

Azt mondta, olyanokat látott, amelyeket senkinek nem szabadna. Nem tud sem a feleségével, sem a gyerekeivel beszélni, sőt még csak nem is alszik. De hogy a mi cégünknél készült fű legalább segít neki a fájdalom csillapításában. Mondtam neki, hogy azt nem én készítem, erre ő mégis megköszönte, mert én vagyok a cég feje. Akkor állt össze bennem a kép, hogy itt nem a pénz a lényeg, hanem hogy valódi segítséget kapjanak ezek az emberek.

Kendertér Belushiról: https://kenderter.eu/…/ha-a-testverem-john-kannabiszt-hasz…/

OLVASS TOVÁBB

Így lett kannabiszkirály a filmezéssel felhagyó James Belushiból | 24.hu

Így lett kannabiszkirály a filmezéssel felhagyó James Belushiból | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok