körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Augusztus végén debütál az USA-ban.

Alig pár hete írtunk James Belushi különös életútjáról, pontosabban arról, hogy kannabisztermesztéssel kezdett foglalkozni a Kutyám, Jerry Lee-filmek színésze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We have an exciting announcement – there will be a show on the @discovery channel about our farm called “Growing Belushi.” Share this with friends and tune in August 19th 😎🎶

Belushi’s Farm (@belushisfarm) által megosztott bejegyzés,


Nem cikkünk hatására persze, de nagyvonalakban pont erről fog szólni a Growing Belushi című dokusorozat a Discovery-n, számolt be róla a Screen Rant. Augusztus 19-én érkezik az amerikaiak képernyőire, nem kizárt, hogy Magyarországra is elér majd a sorozat. Hosszú idő után ez lesz az első tévés szereplése Belushinak, melyben ő alakítja a központi figurát.

forrás:

James Belushi kannabiszfarmja külön műsort kap az amerikai Discovery-n | 24.hu

James Belushi kannabiszfarmja külön műsort kap az amerikai Discovery-n | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok