körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A június végétől elérhető Grado The Hemp fejhallgató a gyártó szerint az egyik legjobb hangzású, limitált kiadású készülék, amit eddig építettek.

A GRADO THE HEMP LE (420 USD) fejhallgató nyitott kialakítású modell. A készülék, ahogy a név is sugallja kenderből formázott meghajtó házakkal rendelkezik. A nagy nyomáson tömörített kender állítólag jótékony hatással van az alacsony és magas frekvenciás reprodukcióra egyaránt, ezen felül juharfa is beépítésre került, aminek a hangzás finomításában jutott szerep. Némi nehézséget okozott, hogy a dinamikus meghajtókat eddig ismeretlen anyagra kellett hangolni, ugyanis a társaság először dolgozott kenderrel. A fejpántot ezúttal is prémium minőségű bőrrel borították, hogy a hosszú távú komfort is biztosítva legyen, míg a fülpárnákra akusztikusan transzparens memóriahab került. Az új modelleket teljes egészében kézzel állítják össze.

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok