körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

“Egyszer csak felhívott a menedzsmentje, hogy vállaljam magamra a füvezést, hisz én úgy is rapper vagyok” – mesélte Twist egy interjúban.

Young Money rapper, Lil Twist nemrég egy interjúban árulta el, hogy anno a 2010-es évek elején ő vitt el Justin Bieber helyett egy füves cigi miatt kialakult balhét.

Twist, Justinhoz hasonlóan már gyerekkora óta zenéléssel foglalkozik, első kislemeze, a “The Texas Twist” 10 éves korában jelent meg, 12 évesen pedig már Lil Wayne előtt lépett fel, aki amúgy a kiadójához is leszerződtette. A fiatal rapper több a szórakoztatóiparban dolgozó kortársával jóban volt, többek közt az akkor még tini Justin Bieberrel is, akivel hamar haverok lettek.

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok