körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Bejegyzett civil egyesületté fejlődött a Legalizálj!-kampány. A pártpolitikai nézetkülönbségeken felülemelkedve a kampány mögött létrejövő országos aktivistahálózat egyesületi formában folytatja a küzdelmet.

Legalizálj Egyesület néven a továbbiakban is a kannabisz teljes körű magyarországi legalizációjáért fogunk dolgozni. Minden más részterületnél sürgetőbb problémát jelent az orvosi kannabisz illegalitása, és felháborítónak tartjuk, hogy a magyar beteg embereknek, orvosaiknak és hozzátartozóiknak még mindig számtalan akadály gátolja a kannabisz sokrétű orvosi felhasználását. Ezen akadályok felszámolása nem tűr halasztást. Ugyanakkor ezen felül számunkra az is egyértelmű, hogy egy felelős állam nem tarthatná illegalitásban a kannabiszt és származékait. Meggyőződésünk, hogy a felnőtt magyar állampolgárok képesek lennének felelős döntést hozni a kannabisz fogyasztását illetően, és azt is pontosan tudjuk, hogy szemben számtalan jelenleg is legálisan árusított szerrel, ennek a gyógynövénynek a potenciális veszélyei teljes mértékben minimalizálhatóak lennének egy átgondolt szabályozással.

OLVASS TOVÁBB

Megalakult a Legalizálj Egyesület - Legalizálj!

Megalakult a Legalizálj Egyesület – Legalizálj!

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom