körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Bejegyzett civil egyesületté fejlődött a Legalizálj!-kampány. A pártpolitikai nézetkülönbségeken felülemelkedve a kampány mögött létrejövő országos aktivistahálózat egyesületi formában folytatja a küzdelmet.

Legalizálj Egyesület néven a továbbiakban is a kannabisz teljes körű magyarországi legalizációjáért fogunk dolgozni. Minden más részterületnél sürgetőbb problémát jelent az orvosi kannabisz illegalitása, és felháborítónak tartjuk, hogy a magyar beteg embereknek, orvosaiknak és hozzátartozóiknak még mindig számtalan akadály gátolja a kannabisz sokrétű orvosi felhasználását. Ezen akadályok felszámolása nem tűr halasztást. Ugyanakkor ezen felül számunkra az is egyértelmű, hogy egy felelős állam nem tarthatná illegalitásban a kannabiszt és származékait. Meggyőződésünk, hogy a felnőtt magyar állampolgárok képesek lennének felelős döntést hozni a kannabisz fogyasztását illetően, és azt is pontosan tudjuk, hogy szemben számtalan jelenleg is legálisan árusított szerrel, ennek a gyógynövénynek a potenciális veszélyei teljes mértékben minimalizálhatóak lennének egy átgondolt szabályozással.

OLVASS TOVÁBB

Megalakult a Legalizálj Egyesület - Legalizálj!

Megalakult a Legalizálj Egyesület – Legalizálj!KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok