körülbelül 1 perces olvasmány

Mi a különbség a történeti rabszolga és a modernkori rabszolga közt?

Körülbelül annyi, hogy az egyik kap fizetést és elhitetik vele, hogy ettől szabad ember!
A kérdés, hol húzzuk meg a határt? Mi az az életszínvonal ahonnan az ember tényleg szabadnak érezhetné magát? Szabadság az, ha az ember annyi pénzt sem tud megkeresni amiből tisztességes otthonhoz és élelemhez jutna? Amiért annyit kell dolgozni, hogy nem jut idő másra? Például a családra, vagy az élet élvezésére? Vajon kevesebbet biztosított a történeti rabszolgaság?
Az alkoholt, amit a gyógyászatban is használnak, például fertőtlenítésre, ugyanúgy 1 millió magyar drogja is egyben. Egy szer ami hígítóként, fertőtlenítő szerként van nyilvántartva.
Ehhez képest mitől rossz a kannabisz ami sokkal kevésbé toxikus, ha egyáltalán?

Ajánlott hétvégi olvasmány: https://kenderter.eu/ajanlott-olvasmany/

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom