körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Mi a különbség a történeti rabszolga és a modernkori rabszolga közt?

Körülbelül annyi, hogy az egyik kap fizetést és elhitetik vele, hogy ettől szabad ember!
A kérdés, hol húzzuk meg a határt? Mi az az életszínvonal ahonnan az ember tényleg szabadnak érezhetné magát? Szabadság az, ha az ember annyi pénzt sem tud megkeresni amiből tisztességes otthonhoz és élelemhez jutna? Amiért annyit kell dolgozni, hogy nem jut idő másra? Például a családra, vagy az élet élvezésére? Vajon kevesebbet biztosított a történeti rabszolgaság?
Az alkoholt, amit a gyógyászatban is használnak, például fertőtlenítésre, ugyanúgy 1 millió magyar drogja is egyben. Egy szer ami hígítóként, fertőtlenítő szerként van nyilvántartva.
Ehhez képest mitől rossz a kannabisz ami sokkal kevésbé toxikus, ha egyáltalán?

Ajánlott hétvégi olvasmány: https://kenderter.eu/ajanlott-olvasmany/

Kendertér - 82549168 163360081740586 5905012469251702784 o.jpg? nc cat=106& nc ohc=OGlCMZW6MVsAX 3dyhK& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok