körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Nagy felháborodást váltott ki a rendőrök körében a legújabb szigorítás, miszerint most már az sem lehet elegendő indok az ellenőrzésre, ha fűszagot éreznek valakin.

A szigorítás egy tavaly novemberben történt ügy miatt került terítékre. Akkor egy brit járőr felszólított egy fekete bőrű biciklist, aki a jelzőlámpánál várakozott, hogy álljon meg, mert fűszagot érez rajta. A férfi először figyelmen kívül hagyta a járőr felszólítását, és miután a lámpa zöldre váltott, elindult.

A járőrök nem hagyták annyiban. A biciklis után mentek, és felszólították, hogy vegye le a cipőjét, hogy ellenőrizhessék, ott tartja-e a drogot. Végül nem találtak tiltott szert a biciklisnél.

OLVASS TOVÁBB

Nagy-Britanniában akár a rendőr orra előtt is elszívhatnak egy spanglitKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok