körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kit fogadnál be a csapatodba egy zombi apokalipszis során? Nem tudom, de ha világjárvány van, és szereted a kerámiákat illetve rengeteget füstölni, akkor meg kell találnod a módját, hogy Seth Rogen házában kössél ki karantén idejére.

A Jimmy Kimmel „Live From His House – Otthonról élőben” című sorozatának egyik részében a komikus, filmkészítő és országos szintű kannabisz fogyasztó kijelentette, hogy az idejét azzal tölti, hogy „valóban istentelen mennyiségű kannabiszt szív”, amihez még hozzátette, hogy „ez több a normálisnál”, ha nem volt elég egyértelmű.

Rogen hozzátette: „hála istennek, létfontosságú szolgáltatásnak nyilvánították, mert számomra nélkülözhetetlen. Soha nem éreztem még, hogy ennyire szeretném, hogy egy törvény létezzen.”

Ha követed Seth Rogen-t az Instagramon, akkor már tudod, hogy a kerámia nagy szerelmese lett, és saját hamutartókat, vázákat, virágcserepeket, nagy vázákat és nagy virágcserepet készít. Rogen elmondta Kimmelnek, hogy valójában három fazekaskorong és egy kemence van a házában, és hogy feleségével – Lauren Miller színésznővel – olyan helyet is talált, ami a járvány ideje alatt is szállít agyagot.

Pusztán egy megjegyzés, hogy nagyon könnyű olyan sztonert elképezni, mint Rogen – vagy akármelyik másik sztoner -, aki képes egy csomó időt arra pazarolni, hogy tök készen fazekaskorongot forgasson és közben halálra nevesse magát.

A Kimmel-el készített interjú azzal kezdődik, hogy Rogen arról beszél, hogyan tölti idejét a karantén alatt, még mielőtt egyértelművé válna, hogy ez egy előre rögzített üzenet. Rogen leállítja az üzenetet, és azt mondja, hogy „az utóbbi időben sokat hívok Zoom-mal, és rájöttem, hogy nem is kell ott lennem”.

Rogen elmondta, hogy az egy héttel ezelőtti 38-adik születésnapján a felesége „drive-by waving” születésnapi partit szervezett számára, aminek során barátai elautóztak előtte, és integetve boldog születésnapot kívántak neki a saját autójából.

“Nagyon örülök, ha csak ki kell mennem és integetnem a barátaimnak, és 15 másodpercig beszélni hozzájuk, majd visszamehetek a dolgomra” – mondta Rogan és hozzátette, “valójában ez nekem nagyon jól megy.”

2019-ben Seth Rogen elindította saját kannabiszvállalatát, tehát feltételezhető, hogy valószínűleg mostanság nem kellett sokat aggódnia a kínálat miatt. Régóta a kannabiszkultúra szimbóluma, és nagyszerű meglátásokat osztott már meg a kannabisszal kapcsolatosan, különösen a tavalyi Desus és Mero interjú során.

Rogennek és Millernek nincs gyermeke, szóval lehet, hogy ez egy tökéletes pillanat lenne az örökbefogadás megigénylésére. Csak győződjön meg arról, hogy megtalálja a helyet, ahol elrejtőzhet, amikor majd újból fel akarják venni a Ghost című film fazekaskorongos jelenetét.


KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok