körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.
Őrizetbe vettek két férfit drogtermesztés gyanújával Houghton le Spring városában, miután saját magukat buktatták le, méghozzá nem is akárhogyan: az egyikőjük véletlenül megmutatta a rendőröknek a marihuánafarmjukról készült videót.
 
A férfi a Google Fordítót szerette volna megnyitni, hogy kommunikálni tudjon az őket megállító és igazoltató rendőrökkel. Ezzel le is buktatta magukat, mivel sikerült a bizonyítékot bemutatnia.
 
A brit hírtelevízió arról számolt be, hogy a rendőröknek gyanús volt a szürke Mercedes, amiben a két férfi utazott, a gyanújuk pedig be is bizonyosodott, miután megérezték a fűszagot az autóban. Át is kutatták a járművet, ám nem találtak semmit. Ezt követően történt a „szerencsétlen baleset”: a gyanúsított férfinak nem az angol volt az anyanyelve, ezért elővette a mobilját, hogy a fordító segítségével beszélgetni tudjon az egyenruhásokkal.
 
Eközben viszont megnyitotta azt a videót, amin egy több mint hatszáz növényt tartalmazó marihuánaültetvényt lehetett látni. Az egyik rendőr azt nyilatkozta az eset kapcsán a Sky News-nak, hogy ,,nyugodtan kijelenthetjük, a gyanúsított kissé megrémült, igyekezett gyorsan bezárni a telefonját, remélve, hogy senki sem látta”. Mint kiderült, a férfi itt sem járt sikerrel, mivel a felvétel láttán mindkettejüket őrizetbe vették.
 
Sőt, a rendőrök rövid időn belül a címet is megtalálták, ahol a marihuánafarm volt. A három emeletet elfoglaló farmon több mint hatszáz darab növényt találtak.
 
forrás:

Szép volt: saját magát buktatta le két marihuánatermesztő a rendőrök előttKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok