körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Őrizetbe vettek két férfit drogtermesztés gyanújával Houghton le Spring városában, miután saját magukat buktatták le, méghozzá nem is akárhogyan: az egyikőjük véletlenül megmutatta a rendőröknek a marihuánafarmjukról készült videót.
 
A férfi a Google Fordítót szerette volna megnyitni, hogy kommunikálni tudjon az őket megállító és igazoltató rendőrökkel. Ezzel le is buktatta magukat, mivel sikerült a bizonyítékot bemutatnia.
 
A brit hírtelevízió arról számolt be, hogy a rendőröknek gyanús volt a szürke Mercedes, amiben a két férfi utazott, a gyanújuk pedig be is bizonyosodott, miután megérezték a fűszagot az autóban. Át is kutatták a járművet, ám nem találtak semmit. Ezt követően történt a „szerencsétlen baleset”: a gyanúsított férfinak nem az angol volt az anyanyelve, ezért elővette a mobilját, hogy a fordító segítségével beszélgetni tudjon az egyenruhásokkal.
 
Eközben viszont megnyitotta azt a videót, amin egy több mint hatszáz növényt tartalmazó marihuánaültetvényt lehetett látni. Az egyik rendőr azt nyilatkozta az eset kapcsán a Sky News-nak, hogy ,,nyugodtan kijelenthetjük, a gyanúsított kissé megrémült, igyekezett gyorsan bezárni a telefonját, remélve, hogy senki sem látta”. Mint kiderült, a férfi itt sem járt sikerrel, mivel a felvétel láttán mindkettejüket őrizetbe vették.
 
Sőt, a rendőrök rövid időn belül a címet is megtalálták, ahol a marihuánafarm volt. A három emeletet elfoglaló farmon több mint hatszáz darab növényt találtak.
 
forrás:

Szép volt: saját magát buktatta le két marihuánatermesztő a rendőrök előtt

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom