körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A meleg, esős nyári idő is kellett hozzá, hogy 420 kannabisztő fejlődjön a magokból, amiket legalizációpárti aktivisták ültettek el a mexikói szenátus közelében az év elején. Azt mondták, ezt szánják az ország első ültetvényének, amit nem kell rejtegetni.

Gazdasági előnyein túl azzal érvelnek a törvényhozás elé is beterjesztett legalizáció mellett, hogy így legalább részben ki lehetne húzni a talajt a mexikói drogkartellek lába alól. Márpedig ezek különösen agresszívakká váltak, mióta több amerikai államban döntöttek a legalizációról. Bár Kaliforniában és Colorado államban egyre nagyobb területen termesztenek marihuánát, nemzetközi szinten továbbra is Mexikóból viszik be a legtöbbet.

2009 óta bizonyos mérték alatt már nem büntetik a fűhasználatot, a termesztése és kereskedelme viszont továbbra is bűncselekménynek számít Mexikóban.

forrás:

420 kannabisztő sarjadt a földből a mexikói szenátus közelében - 444

420 kannabisztő sarjadt a földből a mexikói szenátus közelében – 444KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok