körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kamion volánjánál egy 57 éves magyar férfi ült.

A rendőrök és a NAV-osok lecsaptak arra a magyar kamionsofőrre, aki olyan zsákokat is szállított az M7-es autópályán, amelyek tele voltak pakolva marihuánával.

A magyar férfi által vezetett kamiont 2020. július 13-án, a hajnali órákban ellenőrizték a NAV Bevetési Igazgatóságának járőrei az M7-es autópálya sormási pihenőjében. A kamion átvizsgálása során kiderült, hogy a félpótkocsi oldalsó tároló rekeszeiben kábítószergyanús növényi törmeléket szállított a kamionsofőr.

A rejtekhelyekről aztán több mint 50 kilogramm – az előzetes szakértői vélemény alapján – marihuána került elő, melynek értéke több tízmillió forint a feketepiacon. A kamionsofőrt előállították, majd kihallgatták, utána pedig bűnügyi őrizetbe került. A nyomozók az 57 éves férfi letartóztatása mellett kardoskodtak, amelyet a bíróság 2020. július 14-én el is rendelt.

forrás:

Több mint 50 kiló marihuánát szállított az M7-esen lekapcsolt kamion

Több mint 50 kiló marihuánát szállított az M7-esen lekapcsolt kamionKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok