körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Grace Cole a kannabiszpermetet eleinte az őt jó ideje gyötrő álmatlanság és idegesség csökkentésére kezdte használni. Ám ezzel párhuzamosan a barátja is hamar megtapasztalta a szer ezúttal kellemes „mellékhatásait.”

A 22 éves bristoli Grace-nek elmondása szerint sokáig gondja akadt az elalvással, miután esténként későn ért haza a munkából, és már az ágyban fekve sem tudta kikapcsolni az agyát a napi stressz miatt. Ennek leküzdésére vásárolt egy kannabisztartalmú permetet, amelynek köszönhetően jóval nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezte magát. Ez pedig a hálószobában nem csak az elalvás terén hozott komoly javulást.

„Sokkal több kedvet, nagyobb vágyat éreztem a szexre, mint korábban, és a barátom is hamar visszajelezte, hogy ő is egyértelműen látja a különbséget. Korábban hetente maximum egyszer bújtunk össze, újabban napi szinten” – árulta el Grace a The Sun nevű brit lapnak.

OLVASS TOVÁBB

Egy pár esküszik rá: a kannabiszspray-től lett fantasztikus a szexuális életük

Egy pár esküszik rá: a kannabiszspray-től lett fantasztikus a szexuális életükKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok