körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Emlékeztetnék az Alkotmánybíróság 2004-es döntésére, ami kimondta, hogy az alkohollal a kábítószerekkel szemben már megtanult együttélni a magyar társadalom, és az alkohol a kábítószereknél sokkal kevésbé veszélyes. A jelenlegi hatalom birtokosainak drogpolitikája még mindig ennek a határozatnak a szellemiségén alapul. Nos, gondolkodjunk el azon, hogy miért nem tömeges fűtúladagolás miatt viszik be szilveszterkor az embereket a mentők. Elárulom, nem azért, mintha nem szívna el rengeteg ember rengeteg füvet szilveszterkor. Nem véletlen, hogy az egyes szerek fogyasztásának társadalmi kockázatait felmérő és összehasonlító tanulmányokban az alkohol bizony rendre a legveszélyesebb drogok közé kerül. Képzeljétek el, milyen társadalmi felhördülés lenne, ha tegnap és ma 200 embert vittek volna be a mentők egy illegális szer miatt! Az egész hivatalos média arról beszélne, hogyan kell megszigorítani a drogjogi szabályozást és hogyan büntessük még szigorúbban a fogyasztókat. Azon, hogy több száz ember, köztük majd egy tucat fiatalkorú, akut alkoholmérgezést kap, azon csak vállrándítással, esetleg cinkos mosolygással tesszük túl magunkat.

credit: https://www.facebook.com/drogriporter/

Akkor a kannabisz az ártalmas drog… 🙃🌱
LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

Több mint 200 embert kellett kórházba vinni túlzott alkoholfogyasztás miatt - 444

Több mint 200 embert kellett kórházba vinni túlzott alkoholfogyasztás miatt – 444KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok