körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Emlékeztetnék az Alkotmánybíróság 2004-es döntésére, ami kimondta, hogy az alkohollal a kábítószerekkel szemben már megtanult együttélni a magyar társadalom, és az alkohol a kábítószereknél sokkal kevésbé veszélyes. A jelenlegi hatalom birtokosainak drogpolitikája még mindig ennek a határozatnak a szellemiségén alapul. Nos, gondolkodjunk el azon, hogy miért nem tömeges fűtúladagolás miatt viszik be szilveszterkor az embereket a mentők. Elárulom, nem azért, mintha nem szívna el rengeteg ember rengeteg füvet szilveszterkor. Nem véletlen, hogy az egyes szerek fogyasztásának társadalmi kockázatait felmérő és összehasonlító tanulmányokban az alkohol bizony rendre a legveszélyesebb drogok közé kerül. Képzeljétek el, milyen társadalmi felhördülés lenne, ha tegnap és ma 200 embert vittek volna be a mentők egy illegális szer miatt! Az egész hivatalos média arról beszélne, hogyan kell megszigorítani a drogjogi szabályozást és hogyan büntessük még szigorúbban a fogyasztókat. Azon, hogy több száz ember, köztük majd egy tucat fiatalkorú, akut alkoholmérgezést kap, azon csak vállrándítással, esetleg cinkos mosolygással tesszük túl magunkat.

credit: https://www.facebook.com/drogriporter/

Akkor a kannabisz az ártalmas drog… 🙃🌱
LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

Több mint 200 embert kellett kórházba vinni túlzott alkoholfogyasztás miatt - 444

Több mint 200 embert kellett kórházba vinni túlzott alkoholfogyasztás miatt – 444

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom