körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

4️⃣2️⃣0️⃣ 😂

Ugyanaz a háromfős társaság rabolt ki két, orvosi marihuánával kereskedő üzletet a floridai Clearwaterben – írja rendőrségi jelentésekre hivatkozva a Tampa Bay Times.

Az első betörés nem sokkal háromnegyed négy előtt történt. A tettesek felfeszítettek egy ablakot, bemásztak az üzletbe, ahonnan ismeretlen mennyiségű kábítószerrel távoztak, majd beszálltak Chevy Camaro típusú autójukba és elhajtottak.

Nem sokkal később ugyanez a banda csapott le egy másik orvosi marihuána üzletre is. A biztonsági kamerák felvételei alapján, a betörők fekete Camarója éppen 4 óra 20 perckor állt meg a bolt előtt. Három perccel később két, maszkos betörő már a raktárban volt, ahol alig több mint egy perc alatt, több doboznyi árut pakoltak fel, majd távoztak.

OLVASS TOVÁBB

Hajnali 4 óra 20 perckor törtek be egy floridai marihuánaboltba | 24.hu

Hajnali 4 óra 20 perckor törtek be egy floridai marihuánaboltba | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok